Script support IE Browser

drvene obloge

Vanjske drvene podne obloge za savršenu dvorišnu oazu.

Vanjske podne obloge omogućavaju vam da napravite savršen vanjski prostor oko vaše kuće za vas i vašu obitelj. Pružaju udobnost i moderan izgled s minimalnim održavanjem.
Pravi su izbor za svaki dom s vanjskom okolinom. Obogaćuju vanjske površine i pružaju udobnost koju ne možete postići s nijednim drugim materijalom nego drvetom. Prirodna mekoća i toplina drvenih obloga je luksuz koji se isplati imati. Vanjske podne obloge do drveta prirodno su otporne i ne zahtijevaju puno njege i održavanja, a pružaju neograničene mogućnosti za bogaćenje i uljepšavanje okoline vaše kuće. Mogu se položiti na drvenu ili plastičnu podlogu. Odstupne su u slijedećim kvalitetnim materijalima: Ipe/Lapacho, Teak, Sibirski Ariš, Cumaru, Masaranduba, Merbau, Termo Bor, Termo Jesen… Dostupne su u različitim dužinama, širinama i debljinama. Također su dostupne obične vanjske podne obloge ili one s utorom protiv klizanju. Uljepšajte okolinu vašeg doma s našim modernim, izdržljivim i visoko kvalitetnim vanjskim podnim oblogama.

Stranica 1 od 2
Rezultati 1 - 6 od 10
DECKING 9
DECKING 8
DECKING 1
Stranica 1 od 2
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.