Vanjske drvene podne obloge za savršenu dvorišnu oazu.

drvene obloge

Vanjske drvene podne obloge za savršenu dvorišnu oazu.

Vanjske podne obloge omogućavaju vam da napravite savršen vanjski prostor oko vaše kuće za vas i vašu obitelj. Pružaju udobnost i moderan izgled s minimalnim održavanjem.
Pravi su izbor za svaki dom s vanjskom okolinom. Obogaćuju vanjske površine i pružaju udobnost koju ne možete postići s nijednim drugim materijalom nego drvetom. Prirodna mekoća i toplina drvenih obloga je luksuz koji se isplati imati. Vanjske podne obloge do drveta prirodno su otporne i ne zahtijevaju puno njege i održavanja, a pružaju neograničene mogućnosti za bogaćenje i uljepšavanje okoline vaše kuće. Mogu se položiti na drvenu ili plastičnu podlogu. Odstupne su u slijedećim kvalitetnim materijalima: Ipe/Lapacho, Teak, Sibirski Ariš, Cumaru, Masaranduba, Merbau, Termo Bor, Termo Jesen… Dostupne su u različitim dužinama, širinama i debljinama. Također su dostupne obične vanjske podne obloge ili one s utorom protiv klizanju. Uljepšajte okolinu vašeg doma s našim modernim, izdržljivim i visoko kvalitetnim vanjskim podnim oblogama.

Stranica 1 od 2
Rezultati 1 - 6 od 10
DECKING 9
DECKING 8
DECKING 1
Stranica 1 od 2
Korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića u skladu s ovom Obavijesti o kolačićima. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih.